Follow us @

Scott+Reid - General Contractors | Body by Ravi
53039
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53039,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,scott + reid-ver-1.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_270,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,grid_1300,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Body by Ravi

This client, a leading plastic surgery center, selected Scott + Reid for the build-out of their new office. Designed to appeal to discerning clients, this high-end facility includes an operating room, post-op, four consultation rooms, two treatment rooms, a break room, nurses station, private restrooms and multiple offices. The overall aesthetic is a crisp, modern look using a palette of black, white and gray throughout the space. The reception area has an 11-foot custom LED pendant chandelier, dimensional stone wall, tile detailing and custom cabinetry. The public corridors are highlighted by large wall panels with back lighting. Each bathroom has a spa-like feel with clean modern aesthetics, unique fixtures and tile. The creative use of plastic laminate and reveals within the laminate create an interesting visual impact.

Location

9230 Katy Freeway, Suite 520

Houston, TX 77055

Category

Interiors


Share this project